Frivilligprogram for lærere: En unik oplevelse

Er du uddannet lærer, og har du altid ønsket at være frivillig? Vores Internationale Frivilligprogram for Lærere er en unik mulighed for at være mentor for lokale undervisere, forbedre kvaliteten af uddannelse og gøre en forskel for tusinder af børn i Sierra Leone og Liberia. Det er en udfordrende, givende og spændende oplevelse.

læreruddannelse frivillig street child danmark.jpeg
En unik oplevelse… at engagere sig i et projekt, der forandrer udsatte børns liv. Glædeligt og uforglemmeligt. Jeg ville anbefale det til alle.
— John
frivillig lærer street child danmarkk.jpeg

HVAD KOMMER JEG TIL AT LAVE?

Det er en mulighed for at rejse til et af de mest afsides områder i Sierra Leone eller Liberia og møde ligesindede lærere, der også ønsker at forbedre kvaliteten af uddannelsen i deres skoler. Du kan besøge Street Childs projekter og være med til at arbejde med uddannelse for lærere og elever.

Vores to-ugers frivilligprogram har fokus på at hjælpe Street Child med at forbedre kvaliteten af uddannelse i Sierra Leone og Liberia. I samarbejde med vores uddannelsesspecialister arbejder du for at give lokale lærere mere selvtillid og lære dem, hvordan de inddrager eleverne i undervisningen. Brug din professionelle erfaring til at udveksle, samt lære mere ved at undervise i unikke omgivelser. Du har muligheden for at besøge nogle af de mest afsides skoler i Vestafrika, og se effekten af Street Child’s arbejde med nogle af verdens mest udsatte børn. Vend tilbage til Danmark med ny inspiration og spændende historier, du kan dele med dine elever.

 
street child danmark frivillig lærer.jpeg

VORES INDFLYDELSE

Street Child arbejder for at give udsatte børn i Vestafrika og Sydasien mulighed for at gå i skole. Vi fokuserer på at bygge skoler, undervise lærere og støtte familier, så de kan betale for deres børns uddannelse. Siden 2010 har Street Child hjulpet mere end 17.000 børn i afsides områder i Sierra Leone til at gå i skole og undervist mere end 400 lærere.


HAR JEG DEN RETTE PROFIL?

Uanset om du har ferie, orlov, er arbejdsløs eller pensioneret lærer, kan du hjælpe os med at skabe en positiv effekt på uddannelse i afsides områder i Sierra Leone og Liberia.

HVORNÅR KAN JEG TAGE AFSTED?

Frivilligprogrammet for Lærere er en to-ugers rejse med ophold i lokalsamfundene, hvor du lærer landet og dets gæstfrie mennesker at kende. Du rejser med en gruppe lærere, der alle har det samme mål og deler oplevelsen for at opdage det virkelige Vestafrika. Hvis du vil blive længere, kan vi også hjælpe dig med at arrangere et ophold på stranden, så du kan slappe af på en af verdens smukkeste strande!

frivillige lærere street child danmark.jpeg

PÅSKEPROGRAM:

Søndag den 1. april - torsdag den 12. april (til den 14. med strandpakken)

SOMMERPROGRAM:

Lørdag den 28. juli - fredag den 10. august (søndag den 12. august med strandpakken)

Søndag den 12. august - fredag den 24. august (søndag den 26. august med strandpakken)

For mere information om vores Frivilligprogram for Lærere kontakt intvol-eu@street-child.co.uk.

Pris:

Vores internationale Frivilligprogram for Lærere koster 1.200 kr om ugen og inkluderer indkvartering, frokost, transfer til/fra lufthavn og al transport relateret til vores projekter.

Du betaler selv for fly, vaccinationer (vaccinen mod gul feber er obligatorisk og malariatabletter anbefalet), morgenmad, aftensmad, rejseforsikring, visum og personlige udgifter.

Fundraising:

Vi beder alle vores frivillige om at indsamle 9.000 kr. til Street Childs projekter. Vores professionelle fundraising team har materialer og information, der kan hjælpe dig til at nå dit mål. Vi opfordrer dig også til at involvere din skole, hvilket kan øge støtten til din indsamling.

 
strand lærer frivillig street child danmark.jpg

Interesseret?

Vil du tilmelde dig eller bare finde ud af mere information?

Send en email til os på intvol-eu@street-child.co.uk - vi glæder os til at høre fra dig!

 
bliv frivillig lærer street child danmark.jpeg