Du kan hjælpe børn som Joseph.

Joseph mistede sine forældre til Ebola. Nu bor han med sin tante Mabel, der ser efter syv børn, hvoraf fire er forældreløse på grund af Ebola. Street Child støttede Mabel i at oprette en virksomhed. Med de penge, hun får fra sin virksomhed, har hun råd til omkostningerne ved at sende alle sine børn i skole.

"Under Ebola blev jeg isoleret og stigmatiseret på grund af karantænen. Det var virkelig svært. I dag har jeg det bedre takket være Street Childs socialarbejdere. Mit håb for fremtiden er at afslutte min uddannelse og blive advokat, så jeg kan hjælpe min familie ud af fattigdom. I skolen har jeg lært at læse. Det kan på sigt hjælpe mig til at forbedre min families liv også. Jeg er god til matematik og engelsk - det er mine yndlingsfag. "

Med din hjælp kan vi hjælpe flere børn som har sidder i lignende situationer som Joseph.

HJÆLP STREET CHILD DANMARK.jpeg

Fundraising

Det behøver slet ikke at være svært eller besværligt! Ved noget så simpelt som at invitere dine venner, familie eller endda dine naboer ind i dit hjem, kan du indsamle afgørende midler for nogle af verdens mest sårbare børn. Uanset hvad du vælger at stable på benene, støtter vi dig hele vejen igennem.


Quizaften

Få dine venner samlet og test paratviden til støtte børns adgang til uddannelse. Vi har alt fra quiz-spørgsmål til fundraising-ideer, og hvad du ellers måtte have brug for!

fundraising+street+child+danmark+indsamling.jpg

Vinsmagning

Saml dine venner over et glas vin (eller tre) og gør en hyggelig aften til et uundværligt bidrag i støtten til nogle af verdens mest sårbare børn. Kontakt os for gode tips til en succesfuld vinsmagning!

I kagens navn

Vores absolutte favorit - og altid en sikker vinder - kage og indsamling! Bag dine yndlingslækkerier med hjælp fra et par venner eller kolleger, og bring folk i dit netværk sammen i kagens navn!

Involver din skole!

Vi arbejder hårdt på at forbedre uddannelsesmulighederne for børn, der aldrig har set en skole, eller som har fået afbrudt deres skolegang på grund af fattigdom, naturkatastrofer, krig eller sygdomme. Så hvem er bedre til at hjælpe os end lærere og elever selv? Skriv om Street Child i skolens avis, organiser et sponsoreret løb, arranger en indsamling til en skolebegivenhed, hold en skolefest med et tema relateret til Street Child - eller send din lærer til Vestafrika for at hjælpe i vores Frivilligprogram for Lærere!

Fundraising+pa%CC%8A+skolen+street+child+danmark.jpg
indsamling street child danmark.jpeg

Indsamling

Sæt en Street Child indsamlingsbøsse op i den lokale fritidsforening eller skole. Kontakt os hvis du er interesseret i en indsamling - så sender vi alt hvad du har brug for!

Skal du på ferie?

Hvis du skal på ferie og endnu ikke har fundet indkvartering, så book via Booking.com/supportstreetchild. På denne måde modtager Street Child modtager 7% provision fra Booking.com. Hvad venter du på? Book nu - støt samtidig en god sag!

Har du andre gode ideer? Del dem med os!

Vil du starte en personlig fundraisingkampagne til fordel for Street Childs arbejde? Og har du gode og kreative ideer til, hvordan det kan gøres? Så vil vi meget gerne høre fra dig! Kontakt os på forening@street-child.dk.

Involucrate%2BStreet%2BChild.jpg

Bliv en del af vores team!

Vi er et lille ungt team i Barcelona, der hver dag arbejder dedikeret for at gøre en forskel for verdens mest udsatte børn. Frivillige og praktikanter er vigtige i alt det vi gør, og vi sætter stor pris på den kreativitet og dynamik der opstår på et internationalt hold, hvor alle kommer fra forskellige kulturelle såvel som akademiske baggrunde.

Praktik i Barcelona

Ønsker du at udfordre og udvikle dine kompetencer inden for fundraising, marketing og frivilligkoordinering? Er du interesseret i international udvikling og ngo-arbejde? Vi søger hele tiden praktikanter til vores internationale kontor i Barcelona. Vi leder efter motiverede, proaktive og innovative kandidater, som, uanset deres faglige baggrund, værdsætter at arbejde både selvstændigt og struktureret, såvel som i grupper med større fleksibilitet.

Bliv en del af vores team og oplev skønne Barcelona fra vores kontor i hjertet af byen med udsigt over Plaça Reial.

Send en motiveret ansøgning sammen med dit CV til recruitment@street-child.co.uk.

 
 
I have had a great experience with Street Child. I have worked on some really cool projects. A personal highlight was meeting with some of the UK team and the CEO Tom. Learning from them was really enlightening.
— Arthur, HR Coordinator (United Kingdom)
King+Arthur.jpeg