International frivillig: en unik oplevelse

international udvikling frivillig praktik street child danmark.jpg
international udvikling frivillig praktik street child danmarkk.jpeg
international udvikling frivillig praktik street child danmaark .jpeg
En vild oplevelse! Man er involveret i projekter, som ændrer livet for nogle af verdens mest udsatte børn. En givende og uforglemmelig udfordring - jeg vil anbefale enhver med interesse for velgørenhed, udvikling og kultur at gøre det.
— John, international frivillig

HVAD ER DET INTERNATIONALE FRIVILLIGPROGRAM?

Rejs til Vestafrika, Nepal, Uganda eller Sri Lanka med Street Childs Internationale Frivilligprogram og samarbejd med lokale teams. Ophold strækker sig over 2-12 uger og henvender sig til studerende, nyuddannede, pensionister eller enhver, der ønsker at gøre en forskel. Vores Internationale Frivilligprogram giver dig mulighed for at få erfaring med internationalt udviklingsarbejde, og samtidig gøre en forskel for nogle af verdens mest udsatte børn.

LÆRERE SØGES!

Lær mere om vores Internationale Læreruddannelse, hvor du kan bruge dine evner og erfaring på at gøre en reel forskel.

Internationale Læreruddannelse
Jeg havde rigtig meget ansvar og fleksibilitet. Det var en fantastisk oplevelse, både på det professionelle og det personlige plan.
— Florian, voluntør i Sierra Leone i 2014

HVAD ER DIN ROLLE SOM INTERNATIONAL FRIVILLIG?

Som frivillig hos Street Child vil du arbejde med udvikling - en oplevelse, der uden tvivl vil have en indflydelse på resten af dit liv. Om det er at støtte lokale lærere i Sierra Leone og Liberia, forske for projekter eller assistere ved skolebyggerier i Nepal eller Sri Lanka, forsøger Street Child at kombinere dine særlige evner med vores projekter, så vi skaber den største forandring.
Vores frivillige arbejde er ikke for alle. Leveforholdene er højst sandsynligt anderledes end dem, du er vant til hjemmefra. Med begrænset adgang til rindende vand, internet og elektricitet er det en oplevelse, der giver et realistisk billede af forholdene i det land, du arbejder i.
Ved at arbejde side om side med vores lokale Street Child hold, får du lige så meget igen som du giver - du lærer mindeværdige mennesker at kende, og får et eventyr, der vil have en positiv indflydelse.

Street Child of Nepal
Street Child of Liberia

Studerende og nyuddannede

Er du interesseret i at arbejde med internationalt udviklingsarbejde eller leder du efter en uforglemmelig oplevelse? Street Child søger proaktive, ansvarlige og uafhængige unge mennesker, som ønsker at få både personlig og professionel erfaring samtidig med at de gør en forskel. Du vil arbejde tæt sammen med vores lokale udviklingsteams, og hjælpe dem med at implementere vores projekter. De forskellige stillinger vi tilbyder indeholder opgaver såsom at undervise i engelsk, træne personale i at bruge en computer og at hjælpe med at organisere sportsbegivenheder. Det er også muligt at indsamle og analysere data, samt hjælpe med at monitorere og evaluere projekter.

Professionelle og lærere

Er du pensioneret, har du brug for et sabbatår fra arbejdet eller vil du gerne udvikle dine kompetencer? Street Child er på udkig efter professionelle, som er interesseret i at bruge deres evner til at hjælpe de familier og børn vi arbejder med. Du vil arbejde side om side med vores lokale team, og vi garanterer en unik og uforglemmelig oplevelse, hvor din erfaring bidrager til en positiv kapacitetsudvikling. De stillinger vi tilbyder indeholder opgaver såsom at støtte lærere i klasseværelset, undervise og styrke lærernes faglighed og hjælpe vores kommunikationsteam. Læs også mere om vores særlige frivilligprogram for lærere.


Frivillig Sri Lanka

Marina har en kandidatgrad i International Security fra University of Groningen. I maj tog hun til Sierra Leone i 3 måneder for at indsamle data til sit speciale med fokus på rehabilitering og integrationsforløb for tidligere børnesoldater, som blev rekrutteret under den blodige borgerkrig. Tidligere var hun i praktik i seks måneder i Street Childs EU kontor i Barcelona og med sin brede viden om vores projekter, hjælper hun jævnligt det lokale team, førte tilsyn med lokale projekter og bidrog til organiseringen af Sierra Leone Maraton.

Frivillig vestafrika

David deltog i vores undervisningsprogram for lærere og bidrog til forbedringen af uddannelse i Sierra Leone. Under hans 17-dages ophold i Kamakwie, Kambia og Makeni oplevede han på egen krop de udfordringer som lokale lærere kæmper med hver dag: En simpel skolebygning, intet rindende vand og begrænset viden. Det der påvirkede ham mest var dog lærernes beslutsomhed og dedikation.


Din indflydelse

Street Child hjælper de dårligst stillede børn i Vestafrika, Nepal og Sri Lanka til at gå i skole. Det er vores mål at ændre udsatte børns vilkår gennem uddannelse, med et særligt fokus på piger og nødhjælp.
Street Child startede sine aktiviteter i Sierra Leone i 2008 med 100 gadebørn, og vi har til dato forandret mere end 250.000 børns liv på tværs af Sierra Leone, Liberia og Nepal. I 2017 lancerede vi vores første projekter i det nordlige Nigeria som svar på en af verdens værste humanitære kriser: 3 millioner børn havde brug for akut hjælp og var forhindret i at gå i skole på grund af katastrofen. Under dit ophold vil du, som frivillig, donere din tid og erfaring til at give børn et håb for en bedre fremtid gennem uddannelse.

 
Jeg havde en uforglemmelig oplevelse
— Lily, frivillig i Nepal i 2016

Vores tilgang

Street Childs projekter gennemføres af dedikerede lokale partnere, hvis arbejde giver en betydelig og langvarig indvirkning. Ved at være frivillig på et af Street Childs internationale projekter, bidrager du til at skabe bæredygtige aktiviteter, der forbedre børns liv.

2 måneder i Makeni, Sierra Leone, var for mig den perfekte mulighed for at fordybe mig i en anderledes og spændende kultur og udvide min horisont!
— Simon, frivillig i Sierra Leone i 2018

Bæredygtighed: Det er vigtigt for os, at vores frivillige bidrager på en meningsfuld måde, der bærer frugt på sigt.

Påvirkning: Frivillige skal stræbe efter at skabe så langvarig en effekt som muligt.

Ansvar: Frivillige er ansvarlige for deres eget bidrag, samt motivation for projektet ved alt fra de praktiske forberedelser til udførelse af arbejdet på stedet. Beskedenhed, samarbejde og åbenhed er nøglen til den bedste oplevelse og skaber den mest langvarige effekt.

Street Child of Sierra Leone

HVAD KOSTER DET?

Vi beder alle vores frivillige om at indsamle 9.000 kr til Street Child. Vores projekter er kun mulige med den økonomiske støtte vi får fra vores frivillige. Vores professionelle fundraising team har materialer og information som kan hjælpe dig med at nå målet.

Ønsker du mere information om, hvorfor vi beder vores frivillige om at rejse penge, eller er du bekymret for, om du kan nå dit mål, kan du finde flere oplysninger og gode råd i denne artikel.

Frivillige betaler en dagspris på mellem 50-100 kr, som dækker udgifter til indkvartering, transport til og fra projektet samt transfer til og fra lufthavnen. Du betaler selv fly, vaccinationer (afhængig af destinationen er gul feber vaccine og malariatabletter obligatorisk), morgenmad, aftensmad, rejseforsikring, visum og personlige udgifter. Vil du vide mere om udgifter i forbindelse med turen? Send en email til intvol@street-child.co.uk.

Vi anbefaler at du taler med din læge om vaccinationer, eller tjekker Statens Serum Instituts anbefaling. Er du medlem af Danmark (ikke hvilende medlemskab) kan du få 50% i tilskud til vaccinationer.

Fundraising fik mig til at indse, at der stadig er mange mennesker, der går rundt, der ønsker at gøre en positiv forskel.
— Gilles, volontør i Sri Lanka i 2018
Projekter vestafrika

Hvordan bliver du international frivillig?

Street Child tager imod internationale frivillige med forskellige baggrunde herunder studerende, nyuddannede og professionelle. Vi efterspørger frivillige, som kan opfylde vores skiftende behov. Vi er selektive i forhold til, hvem der tilbydes en plads i vores frivilligprogram, og vi udvælger kun frivillige, som vi mener, kan gøre en reel forskel med deres arbejde. På denne måde får de frivillige mest ud af deres tid, og de har en reel indflydelse på vores arbejde.

Registrer nu: Send email dit CV og ansøgning til intvol@street-child.co.uk.

Udvalgte kandidater vil efterfølgende blive inviteret til en samtale. Vi ser frem til at høre fra dig!