Lessons for Life Fonden slutter sig til Street Child UK

 

Det er med glæde, at Street Child UK officelt kan bekræfte Lessons for Lifes fremtid som en del af Street Child afdelingen i Storbrittanien. Dette sker 15 måneder efter at Sarah, Hertuginden af Yorks velgørenhedsorganisation, Children in Crisis også slutter sig til Street Child.

Lessons for Life er grundlagt, og blev støttet af Liberty Global, en af verdens største TV og bredbånds-firmaer. Fonden indgår som en underenhed af Street Child UK, med flere af de tidligere ledere fra Lessons for Life som nye medlemmer af Street Childs bestyrelse. Yderligere vil Andrea Salvato, Chief Development Officer hos Liberty global og medformand for Lessons for Life slutte sig til Street Child som medformand side om side med den nuværende formand, Anthony Wallersteiner. 

Nuværende hovedprojekter og partnere hos Lessons for Life vil fortsætte hos Street Child. De sidste par år er dette blevet indskrænket til en hovedfokus på Uganda og Rwanda. I starten af juli rykkede Lessons for Lifes personale på ti personer ind i Street Childs hovedkvarter i Stockwell. 

Tom Dannatt, Street Childs CEO og grundlægger kommenterede “at tilføjelsen af Lessons for Life og en virksomhedspartner af den kaliber og størrelse som Liberty Global, der har udvist dedikation til uddannelse i Afrika år efter år, er et fantastisk skridt fremad på vores mission.”

Andrea Salvato, den kommende medformand for Street Child tilføjer, at “vi er meget begejstret og engagerede til sammenlægningen. Kombinationen af de to velgørenhedsorganisationer kommer til at være utrolig effektiv, og vil hjælpe endnu flere børn i Afrika med at få en passende uddannelse samt realisere deres fulde potentiale.”

Lessons for Life blev stiftet i 2008 (det samme år som Street Child) af den sene Shane O’Neill, på daværende tidspunkt Chief Strategy Officer hos Liberty Global. Over de sidste ti år, med massiv støtte fra Liberty Global, har Lessons for Life hjulpet titusindevis af børn med at opnå uddannelse, primært i det østlige og sydlige Afrika.

Liberty Global er en af verdens største TV og bredbåndsvirksomheder, og ejer brands som Virgin Media i Storbritannien. 

 
Anne Beuken